МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«Сучасні методи і технології проектування, будівництва, експлуатації автомобільних доріг, споруд на них та управління проектами їх розвитку»

22-25 листопада 2016 року в Національному транспортному університеті відбулася Міжнародна конференція «Сучасні методи і технології проектування, будівництва, експлуатації автомобільних доріг, споруд на них та управління проектами їх розвитку».

В обговоренні проблем та перспектив розвитку дорожньо-будівельного комплексу взяли участь науковці навчальних закладів, науково-дослідних інститутів та представники виробництва міст Києва, Харкова, Одеси, Львова, Падерборна (Німеччина), Жиліна, Братислави (Словаччина), Брно (Чехія) та ін. Науковцями було представлено 73 доповіді. У конференції активну участь прийняли молоді вчені та студенти.
В роботі секції «Еколого-економічні аспекти розвитку транспортної інфраструктури» взяли участь науковці НТУ, в тому числі представники кафедри екології та безпеки життєдіяльності: д.т.н Хрутьба В.О. (голова секції), д.т.н., професор Матейчик В.П., к.т.н. Вайганг Г.О.
За результатами конференції представлено стендові доповіді молодих вчених, серед яких роботи Горідько Н.М., Спасіченко О.В., Пєрєпєліної Ю., Квач Ю., Саян Ю.
Учасники конференції отримали багато корисної інформації, відповіді на свої запитання, сертифікати про участь та гарний настрій.

 

https://www.facebook.com/ecokafedrantu/posts/1607021212938112