КИЇВСЬКА МАН В НАЦІОНАЛЬНОМУ ТРАНСПОРТНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ


13 вересня 2016 року актова зала Національного транспортного університету стала урочистим місцем проведення настановчої сесії відділення хімії та біології Комунального позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді».
142 учні 7-11 класів та 27 вчителів навчальних закладів міста Києва взяли участь у заході. Лідерами по кількості представників стали Солом’янський та Оболонський райони.


Усі присутні: учні, батьки та вчителі зарядились позитивом від щирих привітань завідувача відділення Черненко Вікторії Юріївни та керівників секцій. По відгуках гостей свята родзинкою заходу стала промова завідувача кафедри екології та безпеки життєдіяльності Національного транспортного університету Хрутьби Вікторії Олександрівни. Впевнені, що такий чудовий старт сприятиме успішній роботі, що принесе нові суспільно важливі наукові здобутки.


Висловлюємо подяку усім присутнім за їх відкритий і щирий інтерес до науки та керівництву Національного транспортного університету за надане приміщення та сприяння в організації урочистого проведення заходу.
Інформація про захід на сайті Київської МАН за посиланням http://kyiv.man.gov.ua/news/Novini_akademii/Nastanovcha_sesija_viddilennja_himii_ta_biologii_20162017_nr/
та на сторінці кафедри https://www.facebook.com/ecokafedrantu/posts/1598297667143800