ЕКОЛОГІЧНА ОСВІТА ТА ВИХОВАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ


Вирішенню проблеми забруднення навколишнього середовища приділяється багато уваги. Природоохоронна діяльність ведеться у різних напрямах, одним з яких є екологічна освіта  та виховання учнівської молоді.


5 грудня 2016 року в Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 м. Києва відбулась конференція «Формування культури поводження з відходами в рамках екологічної освіти та виховання учнівської молоді», на якій фахівці в галузі збереження довкілля ділились досвідом з освітянами Дніпровського району м. Києва.


Завідувач кафедри екології та безпеки життєдіяльності Національного транспортного університету, доктор технічних наук Хрутьба Вікторія Олександрівна присвятила свій виступ темі «Методичні підходи формування екологічної свідомості сучасної молоді», у якому висвітлила питання важливості екологічної освіти як складової національної освіти, розповіла про основні її завдання, форми і напрямки, роль та значення впровадження екологічних проектів в процесі формування екологічної свідомості сучасної молоді.


«Приємно працювати пліч-о-пліч з такими потужними і екологічно налаштованими партнерами як Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація, Управління освіти Дніпровського району м. Києва, Київміськвторресурси, Україна БЕЗ сміття, Друге життя: подвійний добрий вчинок, Компола. Спільними зусиллями ми досягнемо бажаних результатів!» - ділиться враженнями з колегами по кафедрі Вікторія Олександрівна.
ЩИРО БАЖАЄМО УСПІХУ ВСІМ, ХТО ОБРАВ ДЛЯ СЕБЕ ЕКОЛОГІЧНИЙ ШЛЯХ!
https://www.facebook.com/kgvr.com.ua/posts/1215723778505934
https://drive.google.com/open?id=0B4NcDo0M6YOETmV4YXd6QWhqT3c
http://www.uosvitydnr.gov.ua/index.php?w=info&id=9102&fbclid=IwAR3edDYVrgXMhkOIwdGrbwLxpoFyb8DOGuXl0hgpIpvnYFDt9oFHIugu98M